Termoreflektivne folije

Zakaj izbrati Hanita Coatings? Lastna produkcija poliestra, lepila ter proces metaliziranja omogoča kostantni nadzor kakovosti materialov. Hanita se lahko kot edini proizvajalec folij ponaša z najdaljšo življensko dobo materialov kar do 12 let in več za zunanjo aplikacijo.

 

 

Serija njihovih SolarZone arhitekturnih folijskih materialov za stekla, ki jih odlikujeta vrhunska kakovost in dovršen dizajn, je namenjena uporabi na steklenih površinah objektov in stavb, vrsta različic materialov znotraj serije pa omogoča rešitve za različne zasteklitve. So izjemno odporne na vse vremenske razmere, imajo dolgo življenjsko dobo in prinašajo izjemne izolacijske učinke dvojno in trojno zastekljenim steklenim površinam. Z njihovo uporabo je objekt bolj ekonomičen, investicija v nakup pa se hitro povrne.

 

            

NOTRANJOST STAVBE                                                          ZUNANJOST STAVBE

Termoreflektivne folije predstavljajo idealno rešitev v primeru težav z zaslepljujočo svetlobo, s povišano temperaturo v prostorih, porastom stroškov energije ali obledelostjo notranje opreme. Termoreflektivne folije zaradi posebnega premaza varujejo pred sončnim sevanjem in vročino v poletnih mesecih (do 77%), pozimi pa pred izgubo toplote skozi okna (do 30%). A toplotna zaščita še zdaleč ni edina prednost. Folija odbija tudi UV-žarke (do 99%) in zaščiti prostor pred bleščanjem, kar bistveno izboljša udobje v bivalnem okolju in tudi v vozilu.

Vas zanima več? Oglejte si predstavitveni VIDEO

 

 

 

Preprosto-vecnoga b

Save

 

 

phone

 +386 8 205 14 46

faks

 +386 1 286 30 60 

email

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Save

Save

Save