Pripomočki za delo

Preverite velik nabor nepogrešljivih pripomočkov za nemoteno delo po resnično ugodnih cenah.

 

 

REZILA

Rezila za OLFA in ostale nože v različnih paketih ter verzijah. Družina OLFA rezil sestavljajo rezila za male OLFA nože, velike Olfa nože. Razlikujejo se po kotu reza 45°, 30° ter po osnovnem materialu. Paketi pa od 10 do 50 kos.

GLADILKE

Posebno oblikovana orodja za pomoč pri apliciranju samolepilnih materialov. So iz različnih materialov (klobučevina, plastika…) in trdot. Kot že samo ime gladilka nam pove da se uporabljajo za glajenje, tehnika s katero izpodrivamo tekočino in smeti pod samim materialom.

NOŽI

Različna rezila, ki jih posplošeno imenujemo kar OLFA noži so noži s posebnimi nalomljenimi rezili. Uporabljajo se za razrez različnih materialov.

ČISTILNO ORODJE

Pripomočki za čiščenje stekel so osnovna orodja za pripravo steklenih površin. Priprava stekla je najpomembnejše pri dodelavi, dekoraciji ali promocijski rešitvi, dopolnitvi steklenih površin. Ponujamo vam visokokakovostne pripomočke za pripravo in čiščenje stekel.

RAVNILA

Ravnila so nepogrešljiv del opreme v delavnici in na terenu. So različnih dolžin in širin tako da so primerna za vsakogar.

LEPILA & LEPILNI TRAKOV

Dvostranski lepilni trakovi predstavljajo profesionalne rešitve za čvrsto in trajno pritrjevanje težkih predmetov na gladke površine ter lahkih predmetov na grobe ali neravne površine.

TORBE

Prenosne in opasne torbe za orodja ter pripomočke. Torbe za vse potrebe v delavnici, terenu in doma. Skupaj z ostalimi pripomočki je nenadomestljiv del vaše delavnice in prevoznega sredstva.

ČISTILA

Čistila za čiščenje, pripravo in razmaščevanje vseh površin. Za kakovostno delo je potrebno pravilno očistiti in pripraviti površino za lepljenje samolepilnih materialov. Čistila primerna za stekla, kovino, plastiko, les in ostale.

RAZNO

Prenosne folije, prenosni papirji za mokro in suho lepljenje, folijske objemke in ostali pripomočki ter orodja za lažje, hitrejše in kakovostnejše delo v delavnici in na terenu.

 

Preprosto-vecnoga b

Save

 

 

phone

 +386 8 205 14 46

faks

 +386 1 286 30 60 

email

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Save

Save

Save