Materiali za tisk

Širok izbor materialov za tisk, različnih vrst in struktur prilagojenih raznovrstnim tipom tiska.

Več

Laminacije, plastifikacije

Zaščita tiska, daljša obstojnost barv, mehanska zaščita ter s tem podaljšana življenska doba končnega izdelka so prednosti uporabe laminacijskih folij. V mat in sijaj različici ter dveh strukturah za srednje in dolgoročne aplikacije.
Več

Folije za steklo

Posebno obdelani folijski materiali namenjeni izboljševanju lastnosti steklenih površin. Varnostne, refleksne ali termo ter dekorativne folije, pripomorejo k večji učinkovitosti stekla in atraktivnejšem izgledu.

Več

Trdi materiali

Trdi materiali so nepogrešljiv del grafične industrije. Izdelava reklamnih tabel, svetlobnih napisov, totemov, označevalnih napisov. Palight PVC plošče in ImageBond aluminijaste kompozitne plošče so na voljo v različnih debelinah in dimenzijah.

Več

Pripomočki za delo

Orodja in ostali pripomočki so osnova za delo v grafični industriji. Uporaba gladilk, nožev in drugih raznoraznih pripomočkov, poenostvlja delovne postopke in prihranja čas.

Več

Storitve

Uporabnost materialov v naši ponudbi nadgrajujemo s storitvami dodelave, obdelave in razreza. 

Več

KARTUŠE

InkTec Solventne kartuše so primerne za tiskalnike Mimaki s tiskalno glavo Epson DX4, DX5, kot so Mimaki JV3, JV33 in JV5 serije.

Eco-Sol MAX kartuše predstavljajo inovacijo v tehnologiji barv. Hitrosušeče ekološko topilo z visoko gostoto Eco-Sol MAX nudi široko paleto barv, ki so odporne na praske in ponujajo možnost tiska na širok nabor materialov.

Več

Preprosto-vecnoga b

Save

 

 

phone

 +386 8 205 14 46

faks

 +386 1 286 30 60 

email

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Save

Save

Save