Gladilke

Posebno oblikovana orodja za pomoč pri apliciranju samolepilnih materialov. So iz različnih materialov (klobučevina, plastika…) in trdot. Kot že samo ime gladilka nam pove da se uporabljajo za glajenje, tehnika s katero izpodrivamo tekočino in smeti pod samim materialom.

 

3M zlata gladilka

Zlata gladilka je prisotna na evropskem trgu že zelo dolgo in le redki je ne poznajo. 3M zlata gladilka je narejena iz visokokakovostnih materialov, ki omogočajo daljšo obstojnost ter višjo odpornost gladilke na fizične poškodbe. Njena trdota pa omogoča aplikacijo še tako težavnih materialov. 3M gladilka naj bo vaša zvesta spremljevalka v torbi za orodja saj vam bo več kot hvaležen pripomoček pri apliciranju.

3M gladilka

 

 


 

 

SOTT Rakel s filcem

Srednje mehka gladilka z zaščitno prevleko iz klobučevine (filca). Filc preprečuje nastanek poškodb pri aplikaciji potiskanih samolepilnih folij. Je nepogrešljiva tako v delavnici kot na terenu. Možnost polepitve obeh širših stranic.

Gladilka s filcem

 


 

Gladilka 5-kotna

5 Kotna trda gladilka namenjena glajenju in obrezovanju folij po robovih. Njegova 5 kotna oblika omogoča glajenje v vse kote najrazličnejših oblik podlage. Zaradi čvrstotsti ter preciznosti je obrezovanje enostavnejše ter natančnejše. Poseben odebeljen ročaj nudi boljši oprijem, odtisnjen merilnik na sami gladilki nudi še dodatno pomoč pri odmeri.

5 kotnik

 


  

Gladilka BlueMax

Splošno znana BlueMax gladilka, ki se jo uporablja za aplikacijo PET folij na stekla. Nepogrešljiv del opreme za montažo in aplikacijo.

BLU

 


 

ClearMax

Srednje trda bela gladilka namenjena aplikacij folij na steklo. Izredno dobro se obnese pri aplikaciji vseh PET folij (protivlomne/varnostne).

ClearMax

 

 


 

Orange Crush

Orange crush gladilka je zaradi svoje čvrstosti in trdote primerna za najzahtevnejše aplikacije varnostnih in drugih samolepilnih materialov za steklene površine.

OrangeCrush

 


 

Filc gladilka

Klobučevinasta gladilka, nam bolj poznana kot FILC gladilka je nezamenljivo orodje v torbi. Primeren je za glajenje vseh samolepilnih materialov, klobučevina pa omogoča dodatno zaščito pred poškodbami tiskovine.

Filc

 


 

Softline (24cm) gladilka

Softline rumena gladilka je odlična za glajenje folije na steklo in druge površine. Plastično ogrodje omogoča dober oprijem, širina pa večjo pokrivnost glajenja in s tem tudi hitrejše apliciranje.

Sofline gladilka

 

 

Preprosto-vecnoga b

Save

 

 

phone

 +386 8 205 14 46

faks

 +386 1 286 30 60 

email

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Save

Save

Save