Splošni pogoji

 Avtorske pravice
  • Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.ikonosmedia.si, so last podjetja IKONOS d.o.o. in so avtorsko zaščitene. Uporabnikom so na voljo samo za lastno osebno rabo in jih ni dovoljeno razmnoževati, distributirati ali prodajati.
 Omejitev odgovornosti
  • V podjetju IKONOS d.o.o. si prizadevamo za kakovost, pravilnost in ažurnost podatkov na spletnem mestu www.ikonosmedia.si, vendar pa ne jamčimo za točnost oziroma ustreznost objavljenih podatkov ali za nedelovanje portala.
  • IKONOS d.o.o. ne prevzema odgovornosti za neprijetnosti ali škodo, ki bi uporabnikom nastala zaradi morebitnih napačnih, pomanjkljivih ali drugače neustreznih podatkov na spletnem mestu www.ikonosmedia.si. Prav tako ne prevzema odgovornosti za okužbe z virusi ali za druge okužbe in dejanja, ki imajo škodljive lastnosti.
  • IKONOS d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino na spletnem mestu www.ikonosmedia.si, delno ali v celoti, vključno s pravnimi obvestili, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.
 Varovanje zasebnosti
  • Zasebnost uporabnikov na spletnem mestu www.ikonosmedia.si je za IKONOS najvišjega pomena. Ta izjava o varovanju zasebnosti opredeljuje zbiranje in uporabo podatkov o obiskovalcih spletnega mesta.
  • Večina vsebin na portalu je dosegljivih brez zbiranja osebnih informacij o uporabniku. Edine informacije, ki jih zbiramo med splošnim obiskom, so podatki iz standardnega strežniškega dnevnika, ki se uporabljajo za analizo uporabe in izboljšanje uporabnosti portala. Med njimi ni osebnih podatkov.
  • Pri pregledovanju spletnih strani strežnik v vašem računalniku, v tako imenovanem piškotku (cookieju), shrani delčke informacij, ki niso osebne narave in se uporabljajo za prijaznejšo uporabo portala. Ko na vašem računalniku zaprete vse spletne brskalnike, uničite tudi vse piškotke, ki jih je spletno mesto www.ikonosmedia.si začasno shranil na vašem računalniku. Svojemu brskalniku lahko naročite, da vas opozori vsakič, ko vam strežnik pošlje piškotek ali mu spremenite nastavitve, da ne sprejema piškotkov.
  • Za pošiljanje povpraševanja morate vpisati svoje podatke, v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov zato potrebujemo dovoljenje uporabnika. Kadarkoli lahko zaprosite da vaše kontakte izbrišemo, v tem primeru nam pišite na naš info naslov.
  • Podatke ki jih pustite zbiramo zgolj v namen ki je opredeljen na kontaktnih formah, in ga bomo uporabili izključno za kontaktiranje osebe v namen ki ga je navedel pri pošiljanju povpraševanja.
  • Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.